= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Шъ му съ незнай и студъ, и ледъ начи…

Saturday 27.12.2008 21:23 EET · Публикувано от в = Всичко друго =

Тръгвам да зареждам начи са битовата бутилка че свърши и забелязвам, че навън пак прехвърча сняг… И си викам, е са удобно на път ше мина да си зема новата ледарка (една такава си бях харесал, ем ледарка, ем гума за вода от другата страна), че днес сутринта направо ми останаха пръстите по стъклата дока ръчкам да чиста с потрошената стара. А и тя е една… колкото половин дебитна карта.

Зареждам аз, прибирам се и пред нас гордо реших да пробам новата ледарка. Изръчках де ко беше останало, поразбих леко и нежно перата на чистачките, че са нови и да не ги повреда ако са яко замръзнали, опитвам да дигна чистачката да изчиста под нея и… О, свети Фиате !!! Цялото рамо се откърши като добре опечена солета чако до болта долу, а пантата не мръдна и косъм… И ме фана яд… Другата чистачка не я и пипнах. Направо съм зелен от яд са, от единия кеф за удобство, са ще трабва и рамо да купувам… Та така, фнимавайте по студа с тея чупливи елементи, че вижте ко ста’а…

Е, както всяка кризистна ситуация, така и тази се нуждаеше от бързо отреагиране. И ето как, с помоща на 4 рапидки, 2 планки от магнитни бравички за секция, една бормашина и малко изобретателност положението е овладяно и ако не задълго, то поне за достатъчно време докато се намери нещо читаво  като рамо за чистачката:)

Има един коментар за “Шъ му съ незнай и студъ, и ледъ начи…”

  1. lubo says:

    evalata taka se pravi po vreme na kriza.
    Кирилицата…

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.