= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Юбилей! Блогът ми стана на 1 месец!

Sunday 28.12.2008 01:23 EET · Публикувано от в = Всичко друго =

Хе-хе-хе… Ето как докато приготвям поредната темичка се загледах и установих, че моя блог днес става на един месец. Все още не де, остават няколко часа, тъй като почетната публикация е от около 3 сутринта на 28.11.

Като кратка равносметка? Ами изтъркаляха се доста плъгини (трябва да отделя една темичка накрая и аз за финалната конфигурация), отиде маса време за проби – къде успшни, къде не толкова,смених малко железарията на сървъра, понаучих доста неща за сървърите, самата система и онлайн услугите… Всъщност това беше тайният замисъл от самото начало, не че толкова ми беше нужен блог, но това беше достатъчно лекия и елегантен начин да започна от някъде. За сайт нямам ресурс, ненужен се оказа. за мейл – всичко стана перфектно, но там искаше и други ресурси, които са ми безмислени харчове сега и… така неусетно се появи идеята за блога… Нещото обаче което толкова ме радва е привидно добрия растеж на популярноста (като за блог на един месец), въпреки относително ниската посещаемост и моите не особено големи усилия за популяризирането му (разпращам го предимно на познати и съм турил по едно линкче в профила си в двата форума по които се подвизавам)… И така неусетно се появи магията на любовта към отрочето което сам си създал от нулата.

Какво мога да си пожелая? Основно наздраве, а другото – популярност, висока посещаемост, дай боже покрай него (но не с него) да завъдя и някакъв бизнес някога – да дойде по скоро бързо, отколкото никога. Защото смисъла на заниманието е нулев ако никой не чете това което си писал. Все пак това си е един вид желан ексхибиционизъм, въпреки, че “blog” реално се отуждествява с “дневник”… Ако беше тайно и конфиденциално нямаше да се публикува на всеслушания, нали?

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.