= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Лъчо стана на една годинка!

Sunday 01.02.2009 16:35 EET · Публикувано от в = Всичко друго =, = Лъчо и децата =, = Страсто-мисли =

Как лети времето само… Още помня как преди година се бях надрусал яко с Валидол от напрежение по настъпилия вече момент… След това изписването, първия смях, как се изправи сам, как се учи да играе, първите зъбки… мале колко много неща! А ето сега дойде време и да духнем първата свещичка… На тати малкия мушмурок!

То не че днес му е дендена, той мина преди няколко дена – на 29.01, но вчера беше официалното парти, на което се събрахме няколко приятели заедно с други родени и неродени дечица… Днеска вече имам и всички снимки, та затова чак сега пиша.

Хубаво се получи, бяхме поръчали торта, надухме балони, за всеки имаше и специална шапчица в духа на празненството, а Лъче получи много подаръци. Както се и очакваше, имахме малко проблеми с духането на свещичката, но това да е проблема.

Сега след като всичко мина вече сме горди и можем да броим годинки, а не както сега – месеци и дни. Съвсем малко ни остава докато проходим и сами, а скоро можеби ще почнем да говорим като хората… но всичко с времето си, няма за къде толкова да бързаме.

Снимчици и видео от това тъй голямо светско събитие може да намерите на съответните странички от секцията за Лъче и мама в страничното меню.

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.