= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Как детето се наяде само…

Monday 13.04.2009 22:28 EET · Публикувано от в = Идио-баланс =, = Лъчо и децата =

Действие – стаята, няколко минути след пазар. Лица – мама, тати и Лъче. Случката… Лъче се самообслужи сам с киселото мляко.

Първо, сори, че чак сега пиша, ама се време не остава, а и нали допреди месец секи ден преинсталирах и поправях блога, та нещо напоследък ентусиазма ми беше поизчезнал… ама тези дни взе вече да се позавръща. Та ето я и самата кратка случка. Върнали сме се токущо си представете от пазар и както винаги компа е останал включен. Съответно и на мама и на тати са им писали разни хора и двамата се мятаме да видим кой-какво и на кого писал… Торбата е метната на масата, детето засадено на дивана (не мойше ходи сам още, ама се носеше подпирайки се по мебелите). И както си седим така с гръб към масата се чува звук от мачкаща се кофичка с кисело мляко… Обръщаме се и… Какво мислите виждаме? НАшия хитрец се смъкнал от дивана, по ъба, по ръба на масата та до торбата, набарал киселото мляко (ей, много го тачи да знаете, няма прясно, няма съхо или адаптирано, киселко му дай на него), бил на капачката 2 горни зъба както се гои отровата на змия, и понеже не мож надигна тежката кофичка да пие се светнал (не питайте как!) га стисне кофичката и да си изтисква по малко пред самонаправената дупка… Направо мат! Паднахме да се хилим и требеше бая време да се опомним, та да вземем и да го снимаме, че никой неше да повярва…

Няколко дни по-късно повторихме експеримента в контролирана среда. Пак след пазар го насадихме на дивана, сложихме до него торба с покупки (и едно кисело мляко сред тях) и нямаше и 2 минути и млякото беше намерено, пробито и пак самляска доволен….

Ей, много хитри тея да знаете… Всичко е документирано и постнато на страничката на Лъче за клипчета, като случка номер едно и случка номер 2 са събрани в едно общо клипче.

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.