= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Никога повече в “Ал Бънди”!

Friday 25.12.2009 22:14 EET · Публикувано от в = Страсто-мисли =

Онзи ден след успешното (почити, остават още 3 дена) приключване на коледната кампания целия екип се събрахме да си направим импровизиран банкет във варненското заведение “Ал Бънди”. Умишлено казвам само заведение, защото след тази вечер определено ми е много трудно да определя точната му порода и предназначение… Ужким пицария, бирария, караоке, а се оказа… поне беше едно от последните 2 със сигурност. Добре че за весела компания няма значение къде  и на каква музика изкарва (стига да не е прекалеееено брутална простотия), незнам и за другите, но аз лично не мога да намеря причина или начин да ме нанамят отново в тази дупка.

Самото заведение – прилично, цените – поносими, но не съвсем ниски, персонала – приятен, усмихнат и свеж… но до там. Незнам как са с пиците, но вярвайте ми, отдавна не бях ял по-дървена салатка. Не, не беше зле направена, но зеленчуците в нея… като кашонени. По принцип никога не ползвам меродиите, но признавам, тоя път се наложи. И това не само за мен, хората с други салатки и те се оплакаха… за другите манджи незнам, или поне не помня след порядъчното количество ментичка.

Другото кофти нещо и което беше и основната дивотия в цялата вечер беше музиката и едно момче, което се наричаше “DJ”. Ужким викат караоке, а то… Ей, вярвайте ми, от много години не бях ходил на такава чудна чалгарийница! Караокето беше може би преко сили първия час. Но дори и през него не можахме да се насладим на радоста от този тип заведение, защото умишлено или не точно 2-та микрофона на нашата маса бяха повредени или… просто арочно адски намалени, за да се чуе че някой от нас пее едва ли не трябваше да се напъне да надвика уредбата без микрофон… За сметка на това, бяха оставили думата на съседната маса на която нямаше един да не е музикален инвалид с двама-трима които докопваха микрофона от време на време и честно си казвам ми се искаше да завия заедно с тяхното изпълнение като вук на мЕсечина… И изведнъж всичко свърши. Пуснаха малко хорца, Бела роза разбира се (на къде подяволите без тая дивна селянийка?!) и от там натата положението буквално си еба мамата и купона си стана тип дивна чалгария със всичките му маймунджолъци – поздрави за съседната маса, много чалга хитове, много накъсани салфетки по цялото заведение… Който е посещавал знае как е. Цялата тази идилия се поуспокои на 2 пъти, когато незнам как се разчупи сърцето на момчето зад пулта, та се отпусна да пусне няколко парчета, които не бяха чалга, та и даже няколко рокчета… Въпреки, че след цяла нощ борба така и не чух това което исках. И все обещаваха и все не пускаха… А най интересното е, че не искаше пари пича. 20, 50, 100… само и само да спре с чалгата… не ще и това е. Най-брутални бяха сблъсъците с един друг мишок, който от време на време заместваше DJ-я. Ей такова нагло същество отдавна не бях виждал, абсолщтен бурсук. С диджейчето поне лаф ставаше, а тоя дотолкова беше дървен, че само като се появеше някой от нас около него и директно си изпускаше нервите… поне му понатровихме смяната…

Та това е. Поне лудницата стана пълна, след няколко чашки вече слабо ни пукаше какво е заведението и музиката, па и къде посред нощ да се дигаме толко народ да търсим ново заведение… Снимките станаха уникални и скоро ще се появят тук в специалната секция. Както казах обаче, определено няма начин да ме заведат на това място повече, а най-хубаво би било официално да си променят статута, за да не остават разочаровани и други като мен. Така определено ще загубят повече клиенти, отколкото да си изолират само тези, които се кефат на подобни селянийки.

3 коментара за “Никога повече в “Ал Бънди”!”

  1. mqmam says:

    То цялата ни държава е чалгаджийска…:)

  2. Крис says:

    Ееййй, отдавна не бях чела нещо по-забавно! Поздравления пич! Много се изкефих и определено се посмях! Е… и разбрах че май и аз няма да ида в Ал Бънди. :))

  3. Валентина says:

    Ужасно място ! Така наречения “Ди джей” е абслоютен олигофрен ! Имах чувството, че той си беше наел заведението само за него, цяла вечер прекъсваше всички песни за да пуска тъпите си шегички, и на всичкото отгоре не пусна нито една песен, която моята компания поръча….а оставихме сума пари в това отвратително място, да не говоря за тоалетните….за пръв и последен път бях там !!!!!!!!!!

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.