= bubbalog =Дневникът на моето стадо

BigBrother Family… Фьешън пародия, ама айде…

Tuesday 02.02.2010 00:03 EET · Публикувано от в = Страсто-мисли =

Станахме рано онзи ден. Лъчко имаше рожден ден и си бях взел отпуска по случая. Както се мотаем, гледам рекламата на това мероприятие и си викам, бе що ли да не отидем? Речено сторено. Като гледам в страницата им – отговаряме на всички условия, може и да ни светне късмета :)

То па един кастинг се оказа… От целия екип най-нормални бяха тези долу във фоайето, а останалите май яко ги трескаше фешъна и бяха с едно самочуствие… Вкараха ни в една заличка да поиграем на една игра и без никой да обясни целта на занятието и критериите за избор ни поразкараха напред назад, после ни дадаха да попълним едно въпросниче и накрая една изнервена лелка събра листите и само дето не ни сръшка с клечка на изпроводяк с думите “Благодарим ви, ще се свържем с вас”… то поне един мейл да бяха поискали, да замажат очите.

Не ме разбирайте грешно, отидохме ей така, от немай къде да се позабавляваме, са да не каже някой – ей го тоя, са го е яд, гроздето му е кисело :)… далече, абсолютно ми е все тая. Обаче тея дето правят всичко това… мани-мани. За кастинга натам незнам, но това в началото си беше чиста проба профрма, просто си оглеждат, избират на фона на някаква ролева игра, за да замажат положението. Лошото е ако наистина са си вярвали в това което правят, а очевидно някой много яко ги е заблудил и излъгал… :)

Едно със сигурност вече знам – и  този ББ ще е една боза, натрапвана в ефира в прдължение на няколко месеца…

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.