= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Лъчко стана на 2 годинки!

Tuesday 02.02.2010 00:59 EET · Публикувано от в = Лъчо и децата =

То с малко закъснение от няколко дена, ма то така като все не остава време… Та наш Лъчко на 29.01 направи 2 годинки. Както се полага, нямаше как този ден да не бъде отбелязан подобаващо, за което тати си взе цял един ден за да може да е на разположение за разни щщуротии :).

Като начало плана беше предварително одобрен – ставаме рано, закуска, после отиваме да купим шейна, отиваме на пързалката, после сладкарница… такива ми ти работи. Ей, никой си няма идея каква радост и фикс идея ми е тая шейничка. От 3 години откак съм във Варна толкова сняг на едно място не бях виждал и разбира се нямаше как да не се отбележи подобаващо, че то знае ли се глапето кога ще види пак толкова сняг… Но както се знае при нас никога не става това, което сме мислили.

Деня започна рано. Докато закусвахме разбрахме, че точно този ден бил кастинга за БигБрадър Фемили във Варна и дружно и спонтанно решихме да посетим мероприятието, нещо различно – по-весело. Тръгнахме с настроение, но по подразбиране нямаше как да е идеално. Първо се закопахме по малките непочистени улички около хотел “Черно море”, а после се оказа, че трабвало да носим акт за раждане (да докажем, че не сме взели детето под наем?!). Както и да е, тати пали колата, с малко мъка и припсуване излиза от удобното и едвам намерено място и се връща да вземе акта. по пътя веднъз завъртя колата по едни ледове, после му падна ремъка на алтернатора прескачайки от снежен коловоз (нямам идея как стана това), после пак се закопа по малките улички… Всичко като чели беше против тоя кастинг. И с право, ако сте чели другата статия.

След това измислено мероприятие тръгнахме вече по дневния ред и се отправихме в търсене на шейна. Купихме и бегом към пистата, а там падна смях, въргаляне… тати стана на мокра котка, обувките дето са водонепропускливи направо за аквариум бяха гтови. Наложи се доста бързо да се ориентираме към някое топло място и тръгнахме да търсим сладкарничка. Целевото заведение трбваше да има хем торта, хем място за игра, хем да е топло – Ами дай да проверим в МОЛ-а разбира сем няма как да няма там такова забавление. Докопахме се до колата по разтопените о топлото преспи (ама много хубав ден излезе тоя), седнахме в колата и… пак промяна. Така ине стигнахменикъде, лъче се унесе веднага щом седна в столчето, а Раче и аз чак сга осъзбахме как сме се накиснали… Решихме да си вземем торта и да празнуваме вкъщи, така и така щеше да стане късно после като се събуди мъника… то не било никак лесно да газиш и да се бориш с преспи. Прибрахме се, преоблякохме се, стоплихме се и така тихичко да не дигаме шум на спящия герой сме се унесли… та направо сме се забравили. Е… осега не бяхме правили вечетно ядене на торта и дхане на свещички, но мисля, че ни е простено, все оак деня не беше мирен и кротък, и беден на емоции…

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.