= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Мотор по околовръстното на София…

Saturday 20.02.2010 17:07 EET · Публикувано от в = Щрак-моменти =

Случката беше отдавна, още не се бях преестил във Варна, но оставаше малко, най-много месец…

С колегата тръгнахме на монтаж със служебната кола някъде по околовръсното. В късния следояд или по-скоро привечер, привършихме работата и се отправихме към офиса, пътувайки от Горубляне към Сугата река по околовръсното. За нещестие обаче объркахме пътя… Е как така? Еми е така, прпуснахйе едната отбивка на Ботевградско, не видяхме отбивката за Бусманци и така се оказахме на път за Нови Искър, като така направихме една почити пълна обиколка по околовръстното, ако сятаме пътя през деня. Аз вече бързах да се прибера, имах уговорка да се чуем с девойката в скайпа, шефката се обаи да ни търси, ние незнаем къде сме точно и колко иа до офиса… абе олелия настана по едно време.

Карайки така, настигаме мотор с кош. На първо време – нищо необичайно, някакви старци сигурно, екипирани със стари каски се возят, докато не се замислихме… Първото което ни прави впечатление е, че мотора се движи доста бързо, а когато  приближаваме на гърба на единия от возещите се ясно се откроява белия надпис на черна тениска “Rammstein”… Хмн, странни старци… Най-интересното беше, когато тръгнахме да ги задминаваме. Всъщност се оказаха не старци а трима фенове, които направо ми събраха очите… не можеше посто да не се документира. Сигурно сме изглеждали като туристи, снимащи ги от колата, а и те не се нацупиха а направиха няколко физиономии.

Незнам защо, ма направо ми напълниха душата. Имаше и някакъв странен елемент в ситуацията, като в инези стари уестърни, когато каубоя препусне към залеза, та така и теци с мотора…

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.