= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Снежни спомени в жежко лято…

Thursday 01.07.2010 22:40 EET · Публикувано от в = Всичко друго =, = Щрак-моменти =

Ето какво си намерих по разните архивни папки… съвсем бях забравил за тези снимки и клипчета. Ами… това се случва когато баба зима се разбеснее. Кадрите са от 18-19.01.2010 – първите дни на голямото бедствено положение във Варна, когато натрупа толкова сняг, че и в София много рядко съм вижда, такова нещо. Още повече, че даже ходихме в морската няколко дена по-късно на шейнички с дребния и Раче, а най-големия куриоз бяха сноубордистите които си скалъпиха писти… Ако знаех, че ще се задържи толкова време снега щях и аз да си взема ските от София – рядко може да се похвалиш, че си карал ски по плажа на Варна :).

Другия рекорд който постигнах тази зима е да подкарвам безпроблемно колата до -13. Въпреки това, около седмица и нещо си седя пред нас (при температури около -8 –  -5, поради очевидни причини… Все пак колкото и да е вседеходна Чибурашка не посмях да я пробвам колко върви в еднометрови преспи. Онзи случай с пясъците ми стига и ми е за обица на ухото :)

Ами това е, в това жежко лято поне за малко може да си спомним за хладното зимно време и да се разхлаждаме кой с каквото може… Ето снимките:

и сборен клип от моето отиване на 18-ти на работа :)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.