= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Край с Гоуфа, от утре отново с Чибурашка!

Sunday 26.12.2010 21:09 EET · Публикувано от в = Всичко друго =

Голяма сага, голямо нещо. Гоуфа е голяма машина… ама е каручка, та знае ли се. Вече знам защо толкова ги тунинговат горките таралясничета… ами то ако не го барне юзъро за кола не става…

Та така де. Последните месеци се подвизавам за срамотиите с гоуфа на брат ми. След поредния тараш на колата в Надежда (София) брата вика – взимай го, дока не са го почнали за части, а на пролет може пак да си го прибера. А на моята скоро и изтича гражданската, няма зимни гуми… и така се сдобих с кола за зимата. Е да, ама не. То гадинката малко по-млада от фиатката, ама толко по-зле… немам думи. седалките дървени та знае ли се, пали много трудно – скапах си акумулатора за 2 месеца, а да не говорим, че като паднаха температурите няма загряване пущината. И като прибавим че тея хора за уплътнение не са чували и когато вдигнеш 40+ от духалките духа студено все едно са на 3 на вентилатора… абе забава страшна. За пръв път от много години слагах онова страшно инжинерно решение, което баща ми слагаше едно време на Москвича отпред зимата – фазер, за да загравя по бързо и застива бавно, че кат я пуснеш по баир се охлажда и пак духа ледено… И накрая, като се оказа, че има и проблем с компресията в единия цилиндър вече ми возвре.

И сега – гражданската, 2 нови зимни отпред и миналогодишните отзад и утре наново по друмищата с добрата стара Чибурашка.

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.