= bubbalog =Дневникът на моето стадо

Това ли е, толкова ли е просто?

Sunday 12.06.2011 02:00 EET · Публикувано от в = Всичко друго =

Щастлив ли съм в този живот.
За да си щастлив, трябва да се научиш да цениш минималното което може да постигнеш в даден момент, минималното което някога си имал, да знаеш кога си ударил дъното. Едно момиче (Дани, ти си знаеш) някога ме попита: Как може да си винаги толкова усмихнат, чужд град, няма приятели, работата не върви, жената те изгони, как може?!”. Отговорих и – “Именно това е дъното. А щом драпам нагоре, няма причина да не съм щастлив.”
Сега след толкова години ценя каквото малко съм имал и се възхищавам на всеки комплимент от заведението, който живота ми поднася на поднос въз основа на всички нерви и скандали, на всички недоимъци на каквото и да било, на всички безсънни нощи… и продължавам да драпам нагоре, борейки се за глътката въздух, която ме чака на повърхноста. А тогава, когато стигна там? Ще полетя…
Щастлив ли съм в този живот?

Има един коментар за “Това ли е, толкова ли е просто?”

  1. Милан says:

    Продължавай да се усмихваш . А и мисълта за без приатели просто я забрави ,а приатели имаш . Просто няма значение ,че не сме в един град за приателите това няма значение. А за теб знам че се трудиш много и истински. Това само по себеси дава само добри резултати. А за щастието споко само се усмихни ама ти така или иначе го правиш та кво му го мислиш :) сичко е наред.

Остави коментар

Писането на кирилица е задължително!
Коментари, които не са на кирилица ще бъдат изтрити без предупреждение.
Всеки коментари съдържащи 1 или повече линка, ще бъдат публикувани след одобрение.